Thee

Gisteren mijn eerste Wikipedia-artikeltje getikt! Dat levert niets op toch, zou je denken, maar je kan ook denken: het is gratis. En het schijnt goed te zijn voor de Google PageRank van een pagina, als er veel naar gelinkt wordt, en wat wil een mens nu nog meer dan een goede PageRank?

Nou weinig. Als je net een nieuwe site hebt, waarop je thee verkoopt, maar er komt niemand op, omdat je Rank nu eenmaal 0 (nul) is, dan denk je aan weinig anders dan aan de status van je site. En aangezien het je Rank goed doet als er relevante links op andere sites staan, heb ik dus dat artikeltje geschreven met een link naar mijn sjieke winkel en u snapt het al, kwak ik er hier ook een.

Thee-ma is een webwinkel waarop alleen thee van de allerhoogste kwaliteit wordt aangeboden. Het schijnt dat ze er losse zwarte thee, witte thee, groene thee en oolong verkopen. Maar ook kruidenthee, zoals Chai en kruidenmelanges zoals Sterrenmix en Vitaknall. De verwerkings- en verzendkosten zijn waarlijk belachelijk laag, al zeg ik het zelf.

Zo; nu eerst maar eens lekker ontbijten, met een flinke pot Yunnan.

En dan een quote. “And nothing else compares.” van Coldplay uit “Clocks” meen ik. Hoorde ik gisteren in de auto en het bracht me aan het denken over de unieke staat van alles. Niets is het zelfde; in die zin dat iedere molecuul zijn eigen coordinaten heeft in deze wereld, dat iedere microseconde anders is, dat iedere plek continu veranderd en zijn eigen emoties oproept, die continuu veranderen. Wat mooi! Ik had gisteren een euforisch moment in mijn oude, gammele Susuki Swift dankzij mijn oude, krakkemikkige radio waarop een Ierse zanger zijn liedje zingt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply