Window

U2 staat tot muziek zoals Google staat tot software. Alles wat ze doen heeft succes. Ze flikken het keer op keer. Op den duur ben je het zat; niet weer, h� jongens. Net als het buurjongetje dat altijd wint met Monopoly.
Kippenvel van hun nieuwe clip (hier) Waarin ze de hele popwereld hun liedje laten zingen. Klinkt flauw, maar het cre�ert een waar Flower Power gevoel. Alsof je zelf drumde met Jimmy Hendrix of piano speelde met Billy Holiday.
De clip doet trouwens denken aan de nieuwe clip van wijlen Johnny Cash (hier), waar o.a. Bono dan weer in voor komt. Johnny zelf mag trouwens ook meedoen in de U2 clip. Outsourcen.

Enfin. Veel interessanter: Martijn is de discussie aangegaan met de Evolutie. En wel achter de schermen op Wikipedia. Wat een warrig artikel over de Evolutietheorie. Daar proberen we dan eerst maar eens duidelijkheid in te scheppen, wat niet makkelijk is, omdat ze elkaar tegenspreken en allemaal gekke formuleringen hebben. Die overigens ook terugkomen in de discussie. Hoe vind je deze: “Ze (creationisten) stellen hun persoonlijke religieuze overtuiging altijd boven wetenschap, dus ook als het om wetenschap gaat.” ?
Maar goed; die discussie ga ik vooralsnog niet aan (over of ze dat zelfs doen als het om wetenschap gaat) want dat schiet niet op. Dan krijg je een nog vagere zin terug met cirkelverwijzingen en inwendige loops vol onnavolgbare onlogica.
Ik ben van mening dat het voldoende is de theorie helder te krijgen. Als je Echt ziet wat die theorie inhoudt, dan schrik je je niet alleen lam, dan val je ook zo hard op je knie�n om genade dat de deuken in je vloer na 150 biljard jaar nog te traceren zijn.

Wellicht geen verstandige discussiepartner, omdat, zo heb ik mij laten vertellen, zo’n 80% van de Nederlanders Iets-ist is. En die zijn zo mogelijk nog moeilijker dan de Evolutionisten, want die geloven wel in iets, maar weten niet in wat. Nee, dat kan niet nee, maar duidelijk maken dat dat niet kan, kan al helemaal niet.
Maar goed, ik was zo ge�nspireerd door de flauwe humor, maar rake uiteenzettingen van deze man, dat ik me toch tot dat handjevol evolutionisten wend. We zien wel wat er van komt…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply