iTube

Daar ging wat mis… Misschien lukt dit wel? Elvis die een in verlegenheid gebrachte Sinatra volledig achter zich laat…

YouTube Preview Image

Nou, eens even kijken of ik dit ook kan hoor, buurman:

YouTube Preview Image

FF wat anders: Een van de weinig fatsoenlijke nummers die de RS’s wisten te maken na Excile on Mainstreet. Ik stond een keer in zo’n muf rommelzaakje door de platen te browsen, met naast me een freak waarvoor gold dat hij zei wat hij dacht. Best interessant. Na veel gemompel, gevloek en gepruttel had hij een stapeltje Rolling Stone platen verzameld, om ze dan toch weer in het schap te mikken met een “en weetje waarom? omdat die verdomde Ronnie Wood met zijn gitaar overal keihard overheen aan het rammen is!!” en hij vertrok.

YouTube Preview Image

Met een kwartiertje van deze muziek heb ik een collega een keer tot de nu al legendarisch woorden “Weet je wat JIJ een keer moet doen? In een warenhuis met de lift gaan! Dan heb je echt de DAG VAN JE LEVEN MAN!” Om daarna met een witheet hoofd ook de ruimte te verlaten.

YouTube Preview Image

“I don’t need Time magzine…”

YouTube Preview Image

Jimmy Hendrix: “I don’t know if I said: “You should ask Phil Keaggy.” as an answer to: “how does it feel to be the best guitarist in the world.”… He’s the smallest guitarist in the world I know anyway…”

YouTube Preview Image

Heerlijke afsluiter:

YouTube Preview Image
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply